Gamo Replay-10 4,5mm

10ptr lipas

Tuotekoodi: 793676079523
Gamo
_793676079523_1.jpg
339,00 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Gamo Replay-10 4,5mm  

Gamo Replay-10

perinteinen taittopiipuinen ilmakivääri varustettuna uudenlaisella 10-luodin irtolipas mekanismilla. Uuteen Replay-10 -piippuun ei tarvitse asetella laukauksen jälkeen uutta luotia käsin, vaan lipas syöttää piipun taiton jälkeen automaattisesti uuden luodin lippaasta ja ase on tämän jälkeen uudelleen laukaisu valmiina. Ampuminen on perinteiseen tapaan tarkkaa, mutta paljon nopeampaa. Replay-10 on varustettu kevyellä Whisper Maxxim -äänenvaimentimella sekä Custom Action Trigger -laukaisukoneistolla, jolla laukaisuvastuksen saa säädettyä mieleisekseen. 

Ominaisuudet:

  • Kaliiperi: 4,5mm 
  • Lähtönopeus: 305 m/s
  • Toimintapa:Jousiviritteinen | Puristeilma
  • Lipaskapasiteetti: 10
  • Kiikarinkiinnityskisko: 11mm
  • Paino: 2,6 kg
  • Pituus: 114,5 cm 
  • Tukin materiaali: Synteettinen  

Ilma-aseiden myynti-ikäraja on 18v. Lähetämme tilatut tuotteet vasta, kun olemme saaneet kopion henkilöllisyystodistuksesta.

A) voit lähettää valokuvan tai skannatun lupatiedon sähköpostilla: paperit@sissos.fi
B) voit lähettää kopion postissa: Sissos-myymälä Oy, Sahankatu 2, 26100 RAUMA
C) voit lähettää kännykän kameralla otetun kuvan henkilöllisyystodistuksesta multimediaviestinä tai WhatsAppin kautta numeroon: 044 5155 052
D) voit ladata kuvan kunkin ilma-aseen tuotesivulta löytyvän "Lataa kuva" -painikkeen kautta. Ladatun kuvan saa valittua painamalla "Selaa"-painiketta. Huomaa, että tällä tavalla voi liittää mukaan vain kuvatiedostoja. Liitetyt kuvat yhdistetään suoraan tilaukseesi joten teethän tilauksen loppuun samalla kertaa kun lisäät kuvan tällä tavalla.

Henkilöllisyystodistuksesta tarvitaan kopio mikäli valitset maksutavaksi verkkopankkimaksun, luottokortin tai bussiennakon.

Mikäli maksat Klarnan maksuehdoilla, joko laskulla tai osamaksulla, tarkastaa Klarna, että olet täysi-ikäinen. Tälöin sinun ei tarvitse erikseen toimittaa tietoja. Klarnan kautta voi maksaa myös luottokortilla tai verkkopankkimaksulla ja tällöin kopio henkilöllisyystodistuksesta pitää toimittaa.

Collectorin maksuehdoilla maksaessa, tarkastaa Collector, että olet täysi-ikäinen. Tällöinkään sinun ei tarvitse erikseen toimittaa tietoja.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 3.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €