Sako Service Center

Sako Service Center palveluihin kuuluvat Sako- ja Tikka-kivääreiden huollot ja korjaukset Sakon kouluttaman asesepän tekemänä. Aseen voi tuoda liikkeeseemme aukioloaikojemme puitteissa, muistathan ottaa mukaan hallussapitoluvan juuri kyseiseen aseeseen.

Voit toimittaa aseen meille myös Matkahuollon välityksellä, mutta tässä tapauksessa ole meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse yksityiskohtien sopimiseksi ennen aseen lähettämistä.

Tehtäviin töihin kuuluvat piipun lyhennykset, vaimenninkierteen teko, tukkien petaukset ja vaihdot, laukaisun säädöt, herkistinkoneistojen asennukset yms.

Myös vanhempien Tikan ja Sakon kiväärimallien korjaukset ja huollot onnistuvat. Uudempiin malleihin löytyy kattava varaosavalikoima suoraan aseseppämme varastosta.

Sako Service Center -Huollot

Sako julkaisi huhtikuun alussa 2019 uuden Sako Service Center palvelun viidellä eri paikkakunnalla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kourallinen Suomalaisia aseseppiä on saanut Sakolta koulutuksen ja heidät on sertifioitu tekemään huolto- ja tarvittaessa myös pieniä muutostöitä Sako- ja Tikka-kivääreihin.

Sako Service Center -yrityksessä tehty vaimenninkierre, laukaisukoneiston vaihto- tai säätö, piipun katkaisu tai tukin petaus yms. ei vaikuta aseen takuuseen. Samalla asiakas voi olla varma, että työn laatu vastaa Sakon asettamia korkeita laatustandardeja.

Sako Elite Partner -Ohjelma

Sako Eliter Partner -merkki puolestaan on Sakon tapa tunnustaa yritykset, joilla on erittäin laaja valikoima ja johtava osaaminen Sakon tuotteista. Sissos on Suomessa ensimmäinen yritys, jolla on sekä Sako Elite Partner, että Sako Service Partner status.

Sako Service Center Sako Elite Partner