Gunki Yurai C hyrräkelavapa (2-osainen)

GunkiYuraiChyrrakelavapa2-osainen_3297830568627_82a2b7cb13059606352579d5e103b593_1.jpg
alk. 139,00 €
 Valitse pituus ja viehesuositus
Gunki Yurai C hyrräkelavapa Gunki Yurai C hyrräkelavapa on jerkkien ja haukishadien heittelyyn suunniteltu hyrräkelavapa. 1-osainen aihio on kevyt, mutta silti erityisen voimakas ja jämäkkä. 1-osaisessa aihiossa ei siis ole keskellä liitoskohtia...

Gunki Yurai C hyrräkelavapa

Gunki Yurai C hyrräkelavapa on jerkkien ja haukishadien heittelyyn suunniteltu hyrräkelavapa. 1-osainen aihio on kevyt, mutta silti erityisen voimakas ja jämäkkä. 1-osaisessa aihiossa ei siis ole keskellä liitoskohtia, jolloin aihion kaari on tasaisempi ja tuntuma parempi. Liitoskohta on kahvan yläosassa, jolloin vavasta saa paremmin kuljetettavan. Vavan EVA-takakahva on melko lyhyt, jolloin vavalla onnistuu erityisen hyvin erilaiset haukishadien ja jerkkien vapauitot ja nykäisyt. Kaiken lisäksi vapa on muiden Gunki-vapojen mukaisesti erityisen tyylikäs!

Ominaisuudet:

  • Jerkkien ja haukishadien heittelyyn suunniteltu hyrräkelavapa
  • 1-osainen aihio erillisella kahvaosalla (1+1)
  • 1-osaisessa aihiossa mahdollisimman hyvä tuntuma
  • Fuji vaparenkaat

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Matkahuolto jakelu yritykseen 7,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Posti - Pikkupaketti 3,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €