Lowrance Hook2-7X GPS SplitShot

Kaikuluotain

Tuotekoodi: 9420024166215
Lowrance
LowranceHook2-7XGPSSplitShot_9420024166215_1.png
559,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 2,95 €Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA: 0,00 €

kpl
 Lowrance Hook2-7X GPS SplitShot kaikuluotain on todella helppokäyttöinen kaikuluotain, jossa on yksinkertaiset valikot, automaattisesti säätyvä 2 in 1-kaikuluotain, sisäänrakennettu GPS ja sen keskeisten asetusten käyttö on helppoa. Tallenna reittipisteitä ja kalapaikkoja helposti.

Lowrance Hook2-7X GPS SplitShot kaikuluotain

Lowrance Hook2 SplitShot kaikuluotain on todella helppokäyttöinen kaikuluotain, jossa on yksinkertaiset valikot, automaattisesti säätyvä kaikuluotain ja sen keskeisten asetusten käyttö on helppoa. HOOK2 hyödyntää Lowrance-tekniikkaa, ja siinä on laajakulmainen SplitShot 2-in-1 -luotain ja DownScan Imaging (DSI). Kytke se käyttöön ja ryhdy kalastamaan.

Laitteen helppokäyttöisyys takaa täydellisen päivän vesillä ilman hankalia säätöjä. Kaikuluotaimessa on yksinkertaiset valikot, helppokäyttöiset keskeiset asetukset ja uusi automaattisesti säätyvä Lowrance-kaikuluotain. Automaattisesti säätyvän kaikuluotaimen ansiosta voit keskittyä kalastukseen, sillä se säätää luotaimen asetuksia aktiivisesti kalastusolosuhteiden muuttuessa. Sinä voit nauttia kalastuksesta ja antaa HOOK2:n huolehtia luotaamisesta SplitShot 2-in-1 -kaikuluotaimella. SplitShot 2-in-1 -kaikuluotaimen ansiosta kalastajat voivat tarkastella laajempaa luotausaluetta lyhemmässä ajassa sekä löytää kaloja ja niiden piilopaikkoja helpommin. SplitShotissa on laajakulmainen anturi, jonka kantama on kaksi kertaa laajempi useimpiin muihin kaikuluotaimiin verrattuna ja jossa on DownScan Imaging-tekniikka.

Tallenna reittipisteitä, seuraa jälkiä ja navigoi kala-apajillesi Hook2 5x SplitShotin helppokäyttöisen ja tarkan GPS-plotterin avulla.

Ominaisuudet:

 • Näytön koko: 7 tuuman SolarMAX-näyttö
 • Suomenkieliset valikot ja ohjekirja
 • Takuu: 24kk
 • Automaattiset kaikuluotaimen asetukset
 • Sisäänrakennettu GPS
 • Kalanetsintä on helppoa, sillä kaikukeila on kaksi kertaa laajempi perinteisiin kaikuluotaimiin verrattuna
 • Helppokäyttöiset suomenkieliset valikot ja mukana ohjeet
 • Optimoitu näppäimistö ja tärkeimpien toimintojen käyttö yhdellä kosketuksella
 • Lowrance-tekniikkaa hyödyntävä laajakulmainen Splitshot2-in-1 -laajakaistaluotain, jossa on DownScan Imaging-toiminto
 • Helppo upotuskiinnitys tai asennusteline
 • Anturi mukana paketissa

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
 • Takuu: 2 vuotta
 • Paino: 2.69 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €