Lowrance Hook2-7X GPS TripleShot

Kaikuluotain

Tuotekoodi: 9420024166239
Lowrance
LowranceHook2-7XGPSTripleShot_9420024166239_1.png
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 100 €
599,00 €
-14%
Ovh. 699,00 €
Hinta voimassa 31.12.2019 asti.
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 2,95 €Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Lowrance Hook2-7X GPS TripleShot kaikuluotain on todella helppokäyttöinen kaikuluotain. Mukana Tripleshot 3-in-1 -kaikuluotain, jossa on korkea CHIRP-taajuus, SideScan ja DownScan Imaging -toiminto. Lisäksi ominaisuuksiin kuuluu sisäänrakennettu GPS, jolla voit tallentaa esimerkiksi reittipisteitä ja kalapaikkoja.

Lowrance Hook2-7X GPS TripleShot kaiku/karttaplotteri

Lowrance Hook2-7X GPS TripleShot kaikuluotain on todella helppokäyttöinen kaikuluotain, jossa on yksinkertaiset valikot, automaattisesti säätyvä kaikuluotain ja sen keskeisten asetusten käyttö on helppoa. Hook2-7 hyödyntää Lowrance-tekniikkaa ja siinä on laajakulmainen ja korkean CHIRP-taajuuden omaava TripleShot 3-in-1 -luotain, jossa SideScan (viistokaiku)- ja DSI (DownScan Imaging)-ominaisuudet. Kytke se käyttöön ja ryhdy kalastamaan/navigoimaan. Se on niin helppoa.

Hook2-7 TripleShot on maailman helppokäyttöisin kaikuluotain, joka takaa täydellisen päivän vesillä ilman hankalia säätöjä. Kaikuluotaimessa on yksinkertaiset valikot, helppokäyttöiset keskeiset asetukset ja uusi automaattisesti säätyvä Lowrance-kaikuluotain. Automaattisesti säätyvän kaikuluotaimen ansiosta voit keskittyä kalastukseen, sillä se säätää luotaimen asetuksia aktiivisesti kalastusolosuhteiden muuttuessa. Sinä voit nauttia kalastuksesta ja antaa Hook2:n huolehtia luotaamisesta TripleShot 3-in-1 -kaikuluotaimella. TripleShot 3-in-1 -kaikuluotaimen ansiosta kalastajat voivat tarkastella laajempaa luotausaluetta lyhemmässä ajassa sekä löytää kaloja ja niiden piilopaikkoja helpommin. TripleShotissa on laajakulmainen, korkean CHIRP-taajuuden luotain, jonka kantama on kaksi kertaa laajempi useimpiin muihin kaikuluotaimiin verrattuna ja jossa on SideScan- ja DownScan Imaging -tekniikka.

Tallenna reittipisteitä, seuraa jälkiä ja navigoi kala-apajillesi Hook2:n helppokäyttöisen ja tarkan GPS-plotterin avulla.

Ominaisuudet:

 • Näytön koko: 7 tuuman SolarMAX-näyttö
 • Suomenkieliset valikot ja ohjekirja
 • Takuu: 24kk
 • Automaattiset kaikuluotaimen asetukset
 • Sisäänrakennettu GPS
 • Kalanetsintä on helppoa, sillä kaikukeila on kaksi kertaa laajempi perinteisiin kaikuluotaimiin verrattuna
 • Helppokäyttöiset suomenkieliset valikot ja mukana ohjeet
 • Optimoitu näppäimistö ja tärkeimpien toimintojen käyttö yhdellä kosketuksella
 • Lowrance Tripleshot 3-in-1 -kaikuluotain, jossa on korkea CHIRP-taajuus, SideScan ja DownScan Imaging -toiminto
 • Helppo upotuskiinnitys tai asennusteline
 • Anturi mukana paketissa

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
 • Takuu: 2 vuotta
 • Paino: 2.69 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €