MotorGuide Xi5 55SW sähkökeulamoottori

GPS-kauko-ohjain

Tuotekoodi: 022697900814
MotorGuide
MotorGuideXi555SWsahkokeulamoottori_022697900814_2.jpg
1 849,00 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
MotorGuide Xi5 55SW (saltwater) sähkökeulamoottori (Made in USA) on loistava apu veneessä, kun halutaan esimerkiksi keskittyä kalastukseen tietyssä kohdassa ja/tai edetä tiettyä reittiä pitkin. Keulakoneiden suosio jatkaa kasvuaan ja mikäpä onkaan he...

MotorGuide Xi5 55SW (saltwater) sähkökeulamoottori (Made in USA) on loistava apu veneessä, kun halutaan esimerkiksi keskittyä kalastukseen tietyssä kohdassa ja/tai edetä tiettyä reittiä pitkin. Keulakoneiden suosio jatkaa kasvuaan ja mikäpä onkaan helpompaa kuin hyvän kala-apajan kohdalla painaa kaukosäätimestä pysäytysnappia ja antaa koneen tehdä työ veneen paikallaan pitämiseen. Edes pieni tuuli ei haittaa. Ei enää kömpelöitä köysiankkurivirityksiä.

Xi5 on merkkipaalu MotorGuiden historiassa. Se on tulosta uudesta keskittymisestä ja merkittävästä tutkimus- ja kehityspanoksesta luokkansa parhaiden uistelumoottoreiden muotoiluun, tekniseen suunnitteluun ja valmistukseen. Xi5 on suunniteltu ylittämään nykypäivän laatutietoisten asiakkaiden odotukset. Se on suunniteltu olemaan luotettava jokapäiväisessä käytössä ja kestämään pitkään. Heti käyttövalmiiden langattomien ominaisuuksien avulla kalastajat saavat käyttöönsä tarkan moottorin ja ohjauksen hallinnan kaikkialla veneessä. Olemme tehneet siitä myös erittäin hiljaisen, silkinpehmeän ja tarkan. Huomaat lisäksi tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka tekevät käytöstä turvallista ja helppoa. Xi5:n ohjaimessa on led-valot, jonka avaintoiminnoista näkee nopeasti moottorintilan. Akun varauksen ilmaisin käyttää erivärisiä valoja ilmaisemaan akun varaustilan.

Uusi komposiittiakseli taipuu, muttei taitu ja sillä on elinikäinen takuu. Erittäin tehokas elektroniikka on täysin koteloitu huipputeknisellä pinnoitteella, joka tekee siitä veden- ja pölynkestävän. Siinä on myös suojapiiri, joka ehkäisee moottoriyksikön vaurioitumisen, jos potkuri jumittuu kiinni.

Pinpoint GPS - Vie hallinnan tarkkuuden aivan uudelle tasolle!
Xi5:een on integroitu MotorGuiden oma Pinpoint GPS-teknologia. Pinpointin uskomattoman tarkka suorituskyky syntyy äärimmäisen täsmällisistä GPS-vastaanoton ja tarkan hallinnan algoritmien käytöstä.

Kompaktin kokoisen ja helppokäyttöisen kaukosäätimen avulla voidaan hallita seuraavia Pinpoint-ominaisuuksia:

Ankkuri
- Pitää veneen paikoillaan kiinteässä GPS-koordinaatissa
- Tallentaa ja muistaa jopa kahdeksan paikkaa
- Ankkuri-tilassa suunnan ohjausta voidaan käyttää veneen siirtämiseen mihin suuntaan tahansa 1,5 metrin askelein

Kurssin lukitus
- Ohjaa venettä tiettyyn kompassisuuntaan

Reitti
- Tallentaa ja toistaa jopa kahdeksan reittiä, joiden kunkin pituus voi olla jopa 6,4km

Vakionopeudensäädin
- Säilyttää GPS-nopeuden kurssia tai reittiä pitkin kuljettaessa

Suolavesikäyttö (SW, Saltwater)

Malli                  Xi5-55SW54-GPS
Työntövoima      55lb/24,95kg
Rikin pituus        54''/137cm
Käyttöjännite     12V
Nopeudensäätö  Digitaalinen
Kaikuanturi         Ei
Pinpoint GPS      Kyllä
Ohjaus  GPS       kauko-ohjain
Potkuri                2-lapainen

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €