Rapala Countdown vaappu uppoava 3cm

Rapala-Countdown-3cm-022677001807-1.png
Rapala-Countdown-3cm-022677001807-2.png
alk. 9,90 €
 Valitse värikoodi
 Lisää ostoskoriin
Rapala Countdown tuo saalisvarmuutta kaikkiin kerroksiin Rapala CountDown on uppoava yleisviehe, jolla on tiheämpi uintiliike kuin Originalilla. CountDownilla pystyy kalastamaan tarkasti ja tehokkaasti vaihtelevissa syvyyksissä ja eri vesikerro...

Rapala Countdown tuo saalisvarmuutta kaikkiin kerroksiin

Rapala CountDown on uppoava yleisviehe, jolla on tiheämpi uintiliike kuin Originalilla. CountDownilla pystyy kalastamaan tarkasti ja tehokkaasti vaihtelevissa syvyyksissä ja eri vesikerroksissa.

Countdownin uitto: ensimmäisellä heitolla annat vieheen vajota pohjaan ja lasket kuinka monta sekuntia siihen kuluu (CountDown vajoaa noin 30 cm sekunnissa). Jos haluat vieheen uivan lähellä pohjaa, lasket yhtä vähemmän ja aloitat kelauksen. Uppoamissekunteja vähentämällä saat CountDownin uimaan lähempänä pintaa. Voit pysäyttää kelauksen hetkeksi ja antaa vieheen välillä vajota, näin voit ärsyttää välikerroksissa olevat kalat iskemään. Todellinen koskikalastuksen tehovaappu taimenelle ja kirjolohelle! Varaa pakkiisi ärsytysvärejä (esim. GFR ja FT) sekä luonnollisia värejä (esim S ja P).

Pikkuruinen CountDown pelastaa hankalimman kalastuspäivän. Kolmesenttinen vaappu kiinnostaa petokalojen lisäksi hyönteissyöjiä, esim. isoa siikaa ja sitä on pienestä koostaan huolimatta helppo heittää pitkälle. 

Ominaisuudet:
Pituus: 3cm
Paino: 4g
Uppoava
Uintisyvyydet heitto/veto: 0,6m / 0,9m

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 6,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 11,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €