Rapala Countdown 5cm PEL

Rapala-Countdown-5cm-022677002040-1.png
Rapala-Countdown-5cm-022677002040-2.png
Rapala-Countdown-5cm-022677002040-3.png
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
alk. 9,90 €
 Valitse värikoodi
Rapala Countdown vaappu 5cm (uppoava) Rapala Countdown vaappu tuo saalisvarmuutta kaikkiin vesikerroksiin. Rapala Countdown on uppoava yleisviehe, jolla on tiheämpi uintiliike kuin Originalilla. CountDownilla pystyy kalastamaan tarkasti ja tehok...

Rapala Countdown vaappu 5cm (uppoava)

Rapala Countdown vaappu tuo saalisvarmuutta kaikkiin vesikerroksiin. Rapala Countdown on uppoava yleisviehe, jolla on tiheämpi uintiliike kuin Originalilla. CountDownilla pystyy kalastamaan tarkasti ja tehokkaasti vaihtelevissa syvyyksissä ja eri vesikerroksissa.

Countdownin uitto: ensimmäisellä heitolla annat vieheen vajota pohjaan ja lasket kuinka monta sekuntia siihen kuluu (CountDown vajoaa noin 30 cm sekunnissa). Jos haluat vieheen uivan lähellä pohjaa, lasket yhtä vähemmän ja aloitat kelauksen. Uppoamissekunteja vähentämällä saat CountDownin uimaan lähempänä pintaa. Voit pysäyttää kelauksen hetkeksi ja antaa vieheen välillä vajota, näin voit ärsyttää välikerroksissa olevat kalat iskemään. Todellinen koskikalastuksen tehovaappu taimenelle ja kirjolohelle! Varaa pakkiisi ärsytysvärejä (esim. GFR ja FT) sekä luonnollisia värejä (esim S ja P).

Ominaisuudet:

  • Pituus: 5cm
  • Paino: 5g
  • Uintisyvyys: 0,9–1,8m
  • Todella kalastava vaappu seisovaan ja virtaveteen
  • Esim. Ahvenelle, kirjolohelle, lohelle, taimenelle, harjukselle...

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Posti - Pikkupaketti 3,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €