Saxa Shade Generation 2 Bait hyrräkelavapa 2-osainen

SaxaShadeGeneration2Baithyrrakelavapa2-osainen_6438407006204_1.jpg
SaxaShadeGeneration2Baithyrrakelavapa2-osainen_6438407006204_2.jpg
Uutuustuote
alk. 189,00 €
 Valitse pituus ja viehesuositus
 Lisää ostoskoriin
Saxa Shade Generation 2 hyrräkelavapasarja on todella kevyt. Laadukas 40tn hiilikuituaihio ja Fujin laadukkaat komponentit.

Saxa Shade Generation 2 Bait hyrräkelavapa 2-osainen

Saxa Shade hyrräkelavavat ovat varustettu japanilaisella aidolla ja alkuperäisellä Fuji-kelakiinnikkeellä. Huippulaadukkaasta 40 tonnisesta hiilikuidusta valmistettua vapa-aihiota koristavat Fujin vaparenkaat ja kahvamateriaalina on käyttöä ja merenkulkua kestävä EVA-solumuovi. EVA-kahva on tiivis ja pitkäikäinen, mutta samaan aikaan kevyt. Kevytrakenteinen kaksiosainen kahva ei myöskään jäykistä vapa-aihion toimintaa tyvestä, vaan antaa sen taipua vapaasti.

Saxa Shade -vavan yksi salaisuus on sen loppuun asti suunniteltu aihio. Keveyden ja nopean toiminnan tavoittelemiseksi vavan ylin kaksi kolmasosaa on lakattu ohuella mattalakalla. Näin ollen lakkauksen tuoma massa ei myöskään kuormita vapaa liikaa heitettäessä ja vavan haluttu toiminta säilyy. Alin kolmasosa taas on varustettu paksummalla kiiltävällä lakkauksella suojaamaan vapaa vapatelineissä tai viehettä siihen ripustettaessa. Lisäksi vavan alinta osaa suojaa ja vahvistaa ristikkäinen kuitupunos.

Saxa Shade Pike 7'7'' 30-90g on todella monipuolinen vapa kaikkeen hauenkalastukseen vaikkei kevyestä olemuksestaan heti uskoisi. Heittää vaivatta jerkit ja kumikalat todella pitkälle ja pituutensa vuoksi toimii jopa "jerkkikeppinäkin". Parhaimmillaan erityisesti 50-80 gramman kumikaloilla. Todella kevyen olemuksen vuoksi ei heti uskoisi, mutta tämä vapa heittää vielä ongelmitta yli sadankin gramman vieheet. Tätä vapaa testatessa monet kokeneetkin kalamiehet ovat yllättyneet todella positiivisesti. Paino vain 136 grammaa tehden tästä vavasta yhden markkinoiden kevyimmistä haukivavoista joka ei raskaampienkaan mailojen seassa kalpene!

Saxa Shade Pike 8'2'' 40-120g -vapa pohjautuu Saxan alkupeäiseen Shade-vapaan. Se on suunniteltu erityisesti viime vuosina suosiota kasvattaneeseen pohjoismaalaiseen hauen shadikalastukseen. Pehmeillä isoilla kumilörtsyillä kalastettaessa vavalta vaaditaan jerkkivapoja enemmän pituutta, jotta saavutettaisiin kunnon heittopituudet. Hyvän shadivavan tulee olla myös tarpeaksi jämäkkä heittääkseen yli sata grammaiset vieheet vaivatta. Tämä vapa täyttää edellä mainitut kriteerit erinomaisesti ja saattaakin olla se "The One" monelle hauenkalastajalle.

Ominaisuudet:

  • 2-osainen hyrääkelavapasarja
  • Todella kevyt
  • Laadukkaat Fujin japanilaiset komponentit, vahvistettu kärkirengas
  • Laadukas 40tn hiilikuituaihio
  • Extranopea toiminta
  • Suunniteltu Pohjoismaissa
  • Kevyet vavat, selkeästi keskimääräistä tunnokkaammat kalastaa
  • 3 vuoden takuu

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €