Shimano Citica matalaprofiilikela

Shimano-Citica-200HG-matalaprofiilikela-022255191708-1.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 50 €
alk. 149,00 €
-25%
Ovh. 199,00 €
Hinta voimassa 31.12.2016 asti.
 Valitse oikea-vasen
 Lisää ostoskoriin
Shimano Citica heittohyrräkelojen runko on pienentynyt aikojen kuluessa, mutta kelojen pääratas on suurentunut. Samalla on otettu käyttöön tuettu X-Ship -koneisto, joka parantaa kelausherkkyyttä ja antaa lisää vääntöä kalan kanssa taisteltaessa. Kone...

Shimano Citica heittohyrräkelojen runko on pienentynyt aikojen kuluessa, mutta kelojen pääratas on suurentunut. Samalla on otettu käyttöön tuettu X-Ship -koneisto, joka parantaa kelausherkkyyttä ja antaa lisää vääntöä kalan kanssa taisteltaessa. Koneiston rattaat pysyvät tarkasti paikoillaan jämäkän alumiinirungon ansiosta.

Näitä ominaisuuksia on hyödynnetty matalaprofiilisessa Shimano Citica HG (high gear) -heittohyrräkelassa. Välityksensä (7,2:1) ansiosta Shimano Citica HG puolaa siimaa yhtä nopeasti kuin haspelikela ja silti kelausvoimaa on rutkasti käytössä.

Hagane-runko ja -koneisto
Oikein suunniteltu alumiininen kelarunko on jämäkkä ja jäykkä pitäen koneiston täsmällisesti paikoillaan myös silloin kun kelaa rasitetaan äärimmilleen. Koneiston ja koko kelan toiminnan kannalta on tärkeää, ettei runko taivu missään kalastustilanteessa.

Kelan koneisto välittää voiman kammesta kelan roottorille. Koneiston pääratas on puhdasta, kierrättämätöntä alumiinia. Se on kylmätaottu, koska näin tehty koneiston osa on kestävämpi, jäykempi ja paremmin toimiva kuin valamalla tehty. Kelan X-Ship -ominaisuus tarkoittaa, että kelan koneiston kriittiset komponentit on laakeroitu molemmista päistään tarkasti omille paikoilleen. Heti kammen ensikierroksesta lähtien tunnet koneiston tasaisen käynnin, mutta vasta kelaa rasitettaessa huomaat käytössäsi olevan kelausvoiman ja -väännön.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
-Paino: 210g
-Siimatilavuus: 0,36mm/110m
-Jarruvoima: 5,5kg
-Hagane -runko ja -koneisto
-Kompaktin kokoinen, jämäkkä, valettu alumiinrunko
-X-ship -koneiston tärkeimmät osat on tuettu molemmista päistä kitkan minimoimiseksi
-5 kpl S-SS -kuulalaakeria ja liukulaakeri
-SVS Infinity -heittojarrujärjestelmä
-Erittäin nopea 7.2:1 välitys tuo siimaa puolalle keskimäärin 77 cm jokaisella kammen pyöräytyksellä
-Escap Hatch -pika-avattava sivulevy
-SuperFree -täysin vapaa puola heitettäessä
-S3D -puola ei värähtele heitettäessä

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Matkahuolto 2,95 €
Lähikauppaan 2,95 €
Kotiinkuljetus sovitusti 7,95 €
Nouto myymälästä, Metallitie 3, RAUMA 0,00 €