Shimano-Stradic-avokela-022255192095-1.jpg
alk. 199,00 €
 Valitse avokelan koko
 Lisää ostoskoriin
Shimano Stradic -avokelan alumiini on jämäkkääkin jämäkämpi ja Hagane-ominaisuuksilla terästetty kela on varma valinta aktiivikalastajalle. Hagane-alumiinirungossa on kevyet XGT-7 -sivulevyt, jotka suojaavat korkealaatuisilla A-RB -laakereilla varust...

Shimano Stradic -avokelan alumiini on jämäkkääkin jämäkämpi ja Hagane-ominaisuuksilla terästetty kela on varma valinta aktiivikalastajalle. Hagane-alumiinirungossa on kevyet XGT-7 -sivulevyt, jotka suojaavat korkealaatuisilla A-RB -laakereilla varustettua koneistoa. Vesitiivis ja Rigid Support Drag -tuettu jarrujärjestelmä edustaa alansa huippua.

Hagane-runko ja -koneisto:

Oikein suunniteltu alumiininen kelarunko on jämäkkä ja jäykkä pitäen koneiston täsmällisesti paikoillaan myös silloin kun kelaa rasitetaan äärimmilleen. Koneiston ja koko kelan toiminnan kannalta on tärkeää, ettei runko taivu missään kalastustilanteessa.
Kelan koneisto välittää voiman kammesta kelan roottorille. Koneiston pääratas on puhdasta, kierrättämätöntä alumiinia. Se on kylmätaottu, koska näin tehty koneiston osa on kestävämpi, jäykempi ja paremmin toimiva kuin valamalla tehty. Kelan X-Ship -ominaisuus tarkoittaa, että kelan koneiston kriittiset komponentit on laakeroitu molemmista päistään tarkasti omille paikoilleen. Heti kammen ensikierroksesta lähtien tunnet koneiston tasaisen käynnin, mutta vasta kelaa rasitettaessa huomaat käytössäsi olevan kelausvoiman ja -väännön.

Ominaisuudet:
- Hagane-runko ja -koneisto.
- X-ship -tuettu koneiston pääratas ja matopyörä ovat molemmista päistä tuettu laakerilla.
- Aero Wrap II -puolausjärjestelmä tekee täysin tasaisen siimapakan, joten heitot ovat tarkempia ja tarvittaessa pidempiä.
- Tasapainotettu G-Free -runko parantaa ergonomiaa.
- Patentoitu kylmätaottu AR-C alumiinipuola on jäykempi, kevyempi, kestävämpi ja pinnaltaan sileämpi kuin valettu puola. Se mahdollistaa pidemmät ja tarkemmat heitot.
- One piece bail - yhdestä metallipalasta tehdyssä siimasangassa ei ole liitoksia. Siima pääsee mahdollisimman nopeasti siimasangan laakerin päälle.
- Waterproof Drag -vesitiivis jarrujärjestelmä.
- Rigid Support Drag -jarrujärjestelmän tuenta takaa tasaisen jarrutuksen myös pienellä jarruvoimalla.
- Kampi kierretään kiinni suoraan päärattaaseen, jolloin kaikki välys eliminoituu.

Tekniset tiedot:

Koko Paino Välitys Siimatilavuus Jarruteho Laakerit
1000 195g 6,0:1 0,20mm/135m 3kg 6 x S A-RB + 1 RB
3000 230g 6,0:1 0,25mm/210m 9kg 6 x S A-RB + 1 RB

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €