Shimano Syncopate sormisangallinen avokela

Shimano-Syncopate-2500FG-avokela-022255120302-1.jpg
alk. 49,00 €
 Valitse avokelan koko
Shimano Syncopate FG avokela sormisangalla tarjoaa heittämisen ja kalastuksen helppoutta. Kela virittyy heittovalmiuteen etusormella QuickFire-vivusta vetämällä. Esimerkiksi umpikela virittyy vastaavaan tapaan, mutta nappia painamalla. Jos näitä kaht...

Shimano Syncopate FG avokela sormisangalla tarjoaa heittämisen ja kalastuksen helppoutta. Kela virittyy heittovalmiuteen etusormella QuickFire-vivusta vetämällä. Esimerkiksi umpikela virittyy vastaavaan tapaan, mutta nappia painamalla. Jos näitä kahta kelatyyppiä verrataan keskenään, sormisangalla varustettu haspelikela on ylivoimainen valinta jo teknisen toimivuutensa ansioista. Etuja ovat sotkuttomuus, heittojen pituus ja tarkkuus sekä ylipäätään kalastamisen helppous.

Sormisanka on pienikätiselle juniorikalastajalle helpompi käyttää kuin normaali haspelikela. Etusormi yltää sormisangalle, eikä otetta vavasta tarvitse irrottaa tai muuttaa. Kalastamisen helppoutta tämäkin, mikä on tärkeää varsinkin kalastusharrastusta aloittaessa.

Erä-lehden (nro 11/2016) ”TESTIVOITTAJA” -maininnalla palkittu Shimano Syncopate FG on erittäin helppoheittoinen Quickfire-sormisangalla varustettu etujarrullinen kela.

Ominaisuudet
Quick Fire II -sormisanka
Patentoitu, alumiininen AR-C -puola ehkäisee sotkuja ja tekee heittämisestä tarkempaa sekä tarvittaessa voit heittää pidemmälle
Varispeed-puolaus tekee tasaisen siimapakan monikuitu-, monofiili- ja fluorocarbon -siimoilla
Roottorin Dyna-Balance -tasapainotus ehkäisee kelan vaappumista ja lisää käyttömukavuutta
Power Roller II -siimanohjain ehkäisee siiman kulumista sekä kiertymistä

Koko Paino Välitys Laakerit Jarruvoima Siimatilavuus
2500 260g 5,1:1 3+1 3,2kg 0,25mm/128m
4000 360g 5,1:1 3+1 6,0kg 0,30mm/183m

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €