Shimano Yasei AX Vertical Jig

Avokelavapa, 185cm/14-35g, 1-osainen

Tuotekoodi: 022255185349
Shimano-Yasei-AX-Vertical-Jig-022255185349-1.jpg
249,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 2,95 €Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Shimano Yasei AX Vertical Jigging -vapa on huipputunnokas ja erittäin kevyt. Vapa on suunniteltu ennen kaikkea vertikaali- eli pystyjigaamiseen, mutta myös "tavallinen" jigaus onnistuu erinomaisesti. Tämän huomasi myös Erä-lehti (10/2015), jonka suur...

Shimano Yasei AX Vertical Jigging -vapa on huipputunnokas ja erittäin kevyt. Vapa on suunniteltu ennen kaikkea vertikaali- eli pystyjigaamiseen, mutta myös "tavallinen" jigaus onnistuu erinomaisesti. Tämän huomasi myös Erä-lehti (10/2015), jonka suuressa Vertikaalijigivapatestissä Shimano Yasei AX Vertical Jigging -vapa valittiin "TESTIVOITTAJA" -tittelin arvoiseksi.

Vertikaalijigivavassa on tärkeää, että aihio taipuu juuri oikein, jolloin sekä kalan tartutus että väsytys ovat tehokkaita. Yasei AX Vertical Jigging -vavoilla kalastus on todella nautinnollista keveyden ansioista. Lajille tyypillistä on vavan ja kelan pieni yhteispaino, koska settiä pidetään kädessä yhtäjaksoisesti pitkiä aikoja tunnustellen kalan pienintäkin tärppiä. Korkealaatuinen HPC 100 -hiilikuitu ja laadukkaat Fuji-komponentit ovat ainoa keino saavuttaa riittävä keveys ja herkkyys.

Aktiivikalastaja, mihin käyttötarkoitukseen Sinä ostat vapasi? Onko käytössäsi ”yleisvapa”, jolla jerkkaat, jigaat ja heität meritaimenet? No ei todellakaan! Aktiivikalastaja hankkii vavat ajatellen tiettyä käyttötarvetta, kalastustekniikkaa tai kalalajia. Juuri tähän perustuu Shimano Yasei ja Yasei Red -vapojen idea. Shimano Yasei -sarjat koostuvat aktiivikalastajalle tarkoitetusta vavoista, jotka on suunniteltu vain yhtä ja tiettyä kalastustyyliä varten. Parasta tässä on se, ettei Sinun tarvitse etsiä oikeaa vapaa yrityksen ja erehdyksen kautta jokaiseen kalastustyyliin, vaan voit keskittyä kalastukseen.

Erä-lehti (10/2015), vertikaalijigivapatesti: "TESTIVOITTAJA". "Haspelivapojen ylivoimainen ykkönen, jota voi susotella varauksetta."

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €