Storm R.I.P. T-Bone shadi 18cm/42g

StormR.I.P.T-Boneshadi18cm42g_039984740404_1.jpg
StormR.I.P.T-Boneshadi18cm42g_039984740404_2.jpg
alk. 8,50 €
 Valitse numerokoodi
Storm R.I.P. T-Bone kumivieheen tärkein ominaisuus tehokkaan kalastavuutensa ohella on luoda iso hahmo kevyessä koossa. Kuvan paino ja koukkusarja ei kuulu pakettiin. Kärkiruuvi kyllä.

Storm R.I.P. T-Bone haukishadi

Storm R.I.P. T-Bone kumivieheen tärkein ominaisuus tehokkaan kalastavuutensa ohella on luoda iso hahmo kevyessä koossa. Ainutlaatuisen muotonsa ansiosta se on niin sanottu kevetty haukishadi, jolloin sen paino pysyy mahdollisimman kevyenä, mutta kuitenkin petokalan silmissä se on houkuttelevan iso lounas. Markkinoilla olevat monet muut vastaavan pituuden omaavat vieheet ovat jopa 20-30 grammaa painavampia, joten tätä T-Bone mallia voi heittää myös hieman kevyemmällä haukivavalla ja näin ollen myös kalastaja rasittuu vähemmän.

Shadin kyljissä on heiluvat irtoevät, jotka yhdessä kapean rungon ja ison lapiopyrstön kanssa tekevät hahmosta todella elävän ja kalastavan. Paketissa mukana kärkiruuvi, johon saa helposti lisättyä lisäpainoa (esim. Stormin R.I.P. Multi-Depth Screw System tai perinteisen päärynäpainon).

HUOM! Kuvan paino ja koukkusarja ei kuulu pakettiin! Ainoastaan kärkiruuvi.

Ominaisuudet:

  • Pituus: 18cm
  • Paino: 42g
  • Uintisyvyys:
  • Iso hahmo kevyessä koossa

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Matkahuolto jakelu yritykseen 7,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Posti - Pikkupaketti 3,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €