Sufix Gravity kuitusiima 100m oranssi VAIN 0,08mm/2,7kg

Sufix-Gravity-100-m-024777676824-1.jpg
alk. 26,90 €
 Valitse siimakoko
 Lisää ostoskoriin
Sufix Gravity kuitusiima (oranssi) on erikoissiima jigaamiseen (heitto-, pystyjigaus, pilkintä), joka tarjoaa paremman tuntuman jigiin ja täsmällisemmän tartutuksen. Poiketen muista monikuitusiimoista, Sufix Gravity²:n rakenne on nopeasti uppoava. Ji...

Sufix Gravity kuitusiima (oranssi) on erikoissiima jigaamiseen (heitto-, pystyjigaus, pilkintä), joka tarjoaa paremman tuntuman jigiin ja täsmällisemmän tartutuksen. Poiketen muista monikuitusiimoista, Sufix Gravity²:n rakenne on nopeasti uppoava. Jigikalastuksessa tuntuma vieheeseen on menestymisen edellytys. Koko uiton ajan jigaajan on ”tunnusteltava” pohjaa, sen rakennetta ja muotoja sekä kalan varovaisintakin tärppiä.  Sufix Gravity² -monikuitusiiman uppoavan rakenteen ansiosta voit käyttää kevyempää jigipäätä jolloin jigi ui elävämmin mutta tuntuma pysyy hyvänä! Toisaalta uppoava siima käyttäytyy vedessä eri tavoin kuin normaali monikuitusiima. Se leikkaa vettä nopeammin joten sen avulla tunnet kalan tärpit herkemmin ja tartutus on täsmällisempää.
 
Pystyjigaamisessa tuntuma paranee ja voi joko keventää jigipäätä elävöittääksesi jigin uintia tai pääset samalla painolla entistä syvemmällä.
 
Sufix Gravity²-monikuitusiiman rakenteessa yhdistyy kaksi erittäin hankauskestävää GORE® Performance –kuitupalmikko kahteen Dyneema (Ultra High Molecule PE) -palmikkoon. Sufix Gravity²:n uppoavuus on lähes sama kuin aidon fluorocarbonsiiman.
 
Pro Tip:
Jigikalastuksessa käytetään ohuita tai erittäin ohuita siimoja parhaan mahdollisen tuntuman saavuttamiseksi. Tällöin haasteeksi tulee siiman hankauksen kesto eli mikäli käytät 0,06 mm paksua siimaa, pienikin naarmu (jota tuskin huomaisi 0,35 mm paksussa monofiilisiimassa) saattaa olla kohtalokas. Ja jigiähän uitetaan pohjassa, siellä kivien ja rytöjen keskellä. Jigaajan kannattaakin käyttää monofiili- tai fuorocarbonsiimasta tehtyä peruketta jigin ja monikuitusiiman välissä. Heittojigaamisessa tapsi saa olla 1,0 … 3,0 metriä pitkä ja pystyjigaamisessa 0,2..0,5 metriä pitkä. Perukkeen paksuus voi olla 0,30…0,47 mm. Perukesiima liitetään monikuitusiimaan käyttäen tuplaunisolmua (katso: www.kireitäsiimoja.fi/solmut).

Vetolujuustaulukko

Siiman halkaisija Vetolujuus
    0,08mm     2,7kg
    0,10mm       3,6kg
    0,12mm      5,4kg
    0,15mm      6,8kg
    0,18mm      8,2kg
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 6,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 11,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €