Optilock Jalusta Picatinny / Weaver Bm (Fosfatoitu)

Tuotekoodi: S180F916
Optilock
Optilock-alaosa-Weaver-Bm-fosfatoitu-S180F916-1.jpg
OptilockalaosaWeaverBmfosfatoitu_S180F916_2.jpg
95,00 €
Heti varastosta 1 pr
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Tulossa varastoon: 1 pr  (päivää ei vahvistettu)
Toimituskulut alk. 2,95 €Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Optilock -kiikarinjalka, Picatinny / Weaver (fosfatoitu). Kiikarinjalkaan asennetaan kiinnitysrenkaat, joihin itse kiikaritähtäin asennetaan.

Optilock -kiikarinjalka, Picatinny / Weaver (Fosfatoitu)

Optilock-jalustat istuvat täydellisesti Sako- ja Tikka-aseiden päälle, ja renkaiden sisempi polymeerirengas estää kiikariin kohdistuvan jännityksen ja pitää kiikarin tukevasti paikoillaan aseessa. Optilock-järjestelmän ansiosta osumapiste ei muutu, kun kiikari ja kiikarinjalat yhdessä irrotetaan aseesta.

Optilock-tuoteperheestä löytyy kiikarinjalat kaikkiin Sako- ja Tikka-malleihin. Valitset vain aseeseesi sopivan jalustan ja kiikarillesi sopivan renkaan monipuolisesta valikoimastamme. Optilock-kiikarinjalkoja on saatavana sinistettynä, fosfatoituna sekä rosteriversioina.

Perinteisten Optilock-jalustojen ja -renkaiden lisäksi Sako-aseisiin on saatavana Optilock-pikajalka, jonka avulla kiikarin irrottaminen ja uudelleen kiinnittäminen aseeseen käy käden käänteessä ilman työkaluja.

Sako Optilock -kiikarinjalat on suunniteltu käytettäväksi Sako- ja Tikka-metsästyskiväärien kanssa. Yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys ovat Optilock-järjestelmän perusperiaatteet, joiden ansiosta innovaatio on levinnyt kaikkialle maailmaan.

Pakettiin sisältyy: Kaksi Optilock-jalkaa kiinnitysruuveineen.

Optilock Weaver / Picatinny -kiikarinjalka sopii seuraaviin kivääri malleihin: Sako TRG -kivääreihin, joissa on Picatinny-kisko sekä Tikka T3 Tactical -kiväriin, jossa on Picatinny-kisko. Jalustaa voidaan käyttää myös muissa aseissa, joissa on Weaver/Picatinny -kisko..

Kiikarin kiinnittämiseen tarvitaan myös Optilock-renkaat.

Tarkemmat mittaus ja mitoitus ohjeet löydät Optilock -sivultamme.

Optilock Jalusta Picatinny / Weaver Bm (Fosfatoitu)

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 0.13 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €