Optilock Rengas 1In Medium Ss

Keskikorkea

Tuotekoodi: S130R961
Optilock
OptilockRengas1InMediumSs_S130R961_1.jpg
OptilockRengas1InMediumSs_S130R961_2.jpg
OptilockRengas1InMediumSs_S130R961_3.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
85,00 €
Heti varastosta 1 pr
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 2,95 €Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA: 0,00 €

pr
Sako Optilock -kiikarinrenkaat on suunniteltu käytettäväksi Sako- ja Tikka-metsästyskiväärien kanssa. Yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys ovat Optilock-järjestelmän perusperiaatteet, joiden ansiosta innovaatio on levinnyt kaikkialle maailmaan. Pakettiin sisältyy: Kaksi Optilock-rengasta muoviholkkeineen ja kiinnitysruuveineen. Kiikarin kiinnittämiseen tarvitaan myös Optilock-jalusta.

Sako Optilock -kiikarinrengas, 1" medium, ss

Optilock-jalustat istuvat täydellisesti Sako- ja Tikka-aseiden päälle, ja renkaiden sisempi polymeerirengas estää kiikariin kohdistuvan jännityksen ja pitää kiikarin tukevasti paikoillaan aseessa. Optilock-järjestelmän ansiosta osumapiste ei muutu, kun kiikari ja kiikarinjalat yhdessä irrotetaan aseesta.

Optilock-tuoteperheestä löytyy kiikarinjalat kaikkiin Sako- ja Tikka-malleihin. Valitset vain aseeseesi sopivan jalustan ja kiikarillesi sopivan renkaan monipuolisesta valikoimastamme. Optilock-kiikarinjalkoja on saatavana sinistettynä, fosfatoituna sekä rosteriversioina.

Perinteisten Optilock-jalustojen ja -renkaiden lisäksi Sako-aseisiin on saatavana Optilock-pikajalka, jonka avulla kiikarin irrottaminen ja uudelleen kiinnittäminen aseeseen käy käden käänteessä ilman työkaluja.

Optilock 1", medium ss-kiikarirengas sopii kiikaritähtäimiin, joiden kiikarirungon läpimitta on 30mm ja objektiivipään ulkomitta (mm) on normaalipiippuisissa kivääreissä <73mm ja raskaspiippuisissa <65mm.

Sako Optilock -kiikarinrenkaat on suunniteltu käytettäväksi Sako- ja Tikka-metsästyskiväärien kanssa. Yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys ovat Optilock-järjestelmän perusperiaatteet, joiden ansiosta innovaatio on levinnyt kaikkialle maailmaan.

Pakettiin sisältyy: Kaksi Optilock-rengasta muoviholkkeineen ja kiinnitysruuveineen.

Huom! Kiikarin kiinnittämiseen tarvitaan myös Optilock-jalusta.

Tarkemmat mittaus ja mitoitus ohjeet löydät Optilock -sivultamme.

Optilock Kiinnitysrengas, 1

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Posti - Pikkupaketti 3,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €