SAK puhdistuspuikko 900mm .17/IK

sis. vfg-adapterin

Tuotekoodi: 706040017
Uutuustuote
25,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 2,95 €Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Sak Puhdistuspuikko 4mm 900mmHuom! Normaalit harjat /  VFG adapteri eivät sovi tähän puikkoon. Puikko on tarkoitettu pienikaliiperisille aseille, joten kierre on tavallista pienempi. Mukana toimitettava VFG adapteri on terävä, joten sen saa ruuvattua...

Sak Puhdistuspuikko 4mm 900mm

Huom! Normaalit harjat /  VFG adapteri eivät sovi tähän puikkoon. Puikko on tarkoitettu pienikaliiperisille aseille, joten kierre on tavallista pienempi. Mukana toimitettava VFG adapteri on terävä, joten sen saa ruuvattua läpi ilma-aseille tarkoitetuista reiättömistä VFG tulpista, sopivat tulpat löydät lisävarusteet välilehdeltä! Puikko toimii erinomaisesti .17 HMR, pienoiskiväärin tai ilma-aseen huollossa.

SAK puhdistuspuikko 900 mm on kotimainen kiväärin puhdistuspuikko kaliibereille .17 - .25, sopii mainiosti myös ilma-aseille cal. .17 - .25. Yksiosaisen puikon halkaisija 4mm. Puikon mukana toimitetaan irroitettava reiättömille (ilma-ase) VFG-huopatulpille sopiva adapteri. Puikon raaka-aine on aseen piippua pehmeämpi ruostumaton teräs joka ei aiheuta korroosiota kuten alumiini tai messinkipuikot. Puikon sileään pintaan ei myöskään tartu aseen piippua hiovia hiukkasia/karstajäämiä kuten muovilla päällystettyihin puikkoihin. Kuulalaakeroinnin ansiosta keveästi pyörivä puikko-osa mahdollistaa sen että VFG- huopatulpat seuraavat tarkasti piipun rihlausta antaen hyvän ja nopean piipun puhdistuksen. Kestävä ja miellyttävän iso eloksoitua alumiinia oleva kahva on särkymätön. SAK-puikolla on 5 vuoden valmistusvirhe- ja raaka-ainetakuu.

Ominaisuudet:

  • Pituus: 900mm
  • Paksuus: 4mm
  • Terävä VFG adapteri
  • Laakeroitu kahva

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 5 vuotta
  • Paino: 0.25 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €