Sako 85 S Hunter Laminated Stainless

Tuotekoodi: SBV29VM10
Sako
Sako-85-S-Hunter-Laminated-Stainless-SBV29VM10-1.jpg
Sako-85-S-Hunter-Laminated-Stainless-SBV29VM10-2.jpg
1 850,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 2,95 €Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Sako 85 Hunter Laminated Sts:n on ruostumattomista erikoisteräksistä valmistettu lukkopiippu yhdistettynä lujaan, harmaamustaan puulaminaattitukkiin. Yhdistelmä on sekä kestävä että upean näköinen kokonaisuus. Laminaatti pysyy vääntyilemättä muodossaan ja on helppohoitoisempi kuin klassinen puutukki. Sako 85 Laminated Stainless on nykyaikainen yhdistelmä puuta ja terästä, sen säänkestävyys on huippuluokkaa.

Sako 85 Hunter Laminated Stainless

• Kaliiperi: .308 Win

• Aseen tyyppi: Kivääri

• Lipaskapasiteetti: 5 patruunaa, irtolipas

• Toimintatapakoodi: 2= lippaallinen kertatuli

• Aseen paino ilman varusteita: 3,30 kg

• Kokonaispituus: 107,5 cm

• Piipun pituus: 57 cm

• Tukkimateriaali ja pinnoitus: Laminaatti, mattalakattu

• Paketissa mukana hihnalenkit

• Kiikarinkiinnityskiskon malli: Sako

Sako myöntää aseilleen 2 vuoden takuun, mikä kattaa valmistus- ja materiaalivirheet.


Sako 85 -mallisto yleisesti

Sako 85 Logo

Sako 85 luodikot ovat varmatoimisia, tarkkoja sekä yksinkertaisesti parhaita metsästyskivääreitä. Sako 85 luodikko koostuu monista erittäin tarkkaan suunnitelluista, sekä hyväksi koetuista yksityiskohdista. 

Sako 85 lukkokehykseen vaikuttaa patruunan koko 

Sako 85 aseita löytyy lukkokehykseltään 6 erilaista (patruunojen koko). Valmistamalla lukkolaite vastaamaan patruunan kokoa saadaan "räätälöity" sopivuus ja toimivuus.

Sako 85 risuvarmistettu lipas 

Sako 85 irtolippaiden lukitus on ns. "risuvarmistettu", eli lippaan irroittamiseksi tarvitaan 2 yhtäaikaista liikettä: lippaan etupäätä on painettava aseen sisään ja salpaa vedettävä. Kaksitoimisuus estää lippaan irtoamisen aseesta vahingossa. (Safari- ja Deluxe-malleissa on edestä saranoitu kiintolipas).

Sako 85 piippu

Sako 85:n kylmätakomalla valmistettu piippu on vapaasti värähtelevä, ja siinä on takuulla hyvä käynti. Jokainen Sakon ase koeammutaan tehtaan ampumaradalla.

Sako 85:n kaksiasentoinen varmistin

Sako 85:n varmistin on kaksiasentoinen. Laukaisulaite ja lukon kampi ovat lukittuna lukon ollessa vireessä ja varmistimen taka-asennossaan. Aseesta voi kuitenkin poistaa patruunat tai syöttää lippaaseen lisää patruunoita, kun käytetään varmistimen edessä olevaa painonappia, joka vapauttaa lukon kammen, mutta laukaisulaite pysyy varmistettuna. Tämä lisää käsittelyn turvallisuutta.

Sako 85 tukkivaihtoehdot 

Sako 85 aseiden tukit ovat joko synteettistä polymeeriä, valikoitua pähkinäpuuta tai laminaattia, mallista riippuen. Tukit ovat hyvän otteen antavia ja antavat aseelle luonaisten hyvän suunnattavuuden. Oikea muoto edesauttaa aina tarkkaa ampumista.

Sako 85 on ergonominen ase 

Sako 85:n ergonomia: lukon kammen asema liipasimen suhteen on oikeassa paikassa, kun lukko suljetaan. Tämä tekee mahdolliseksi nopean ja tarkan ampumisen siten, että ase on ampiumaasennossa olkapäällä kun lukon latausliike tehdään. Laukaisuvastus on säädettävissä välillä 1-2 kp asetta purkamatta.

Sako 85 Optilock

Tähtäinkiikaria tai optista tähtäinlaitetta asennettaessa aseen päälle, on lukkokehyuksen yläosassa valmiina Sako lohenpyrstökiilat, eikä irtonaisia kappaleita. Käytettäessä Sako Optilock jalustoja ja renkaita, saa tähtäinkiikarin varmasti oikeaan asemaan luodikon päälle.

Sako 85 kiväärin osumatarkkuus

Jokainen Sako 85 kivääri koeammutaan ennen tehtaalta lähtöä. Vaatimus on, että ase käy alle 1 MOA:n (2,908 cm) kasan viidellä patruunalla amuttaessa. Mikäli ase sattuisi käymään heikommin, palautuu se korjattavaksi ja uuteen testiammuntaan. Testaaminen suoritetaan aina Sakon omilla patruunoilla.

Tämä tuote sisältää Sissoksen sijaistuotepalvelun 12 kk veloituksetta. 

Voit varata tuotteen verkkokaupastamme varausmaksulla!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
  • Paino: 3.72 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €