Greys Platinum Extreme perhosiima Sink7

GreysPlatinumExtremeSink7perhosiima_043388422385_1.jpg
alk. 49,00 €
 Valitse wf/dt-luokka
Greys Platinum Extreme perhosiima on erinomainen vaihtoehto kalastajalle, joka haluaa edullisesti laadukkaan uppoavan siiman yhdenkäden settiin. 

Greys Platinum Extreme perhosiima (sink7)

Greys Platinum Extreme perhosiima on erinomainen vaihtoehto kalastajalle, joka haluaa edullisesti laadukkaan uppoavan siiman yhdenkäden settiin. Uppoava siima tarjoaa hyvän vaihtoehdon, kun perho tarvitsee saada syvemmälle tai esimerkiksi olosuhteet vaikeuttavat kelluvan siiman käyttöä (esim. kova tuuli, korkea vesi tai virtaukset). Tässä siimassa on erittäin lyhyt muisti ja se oikenee todella hyvin. Liukas pinnoite edesauttaa kaikenlaisia heittoja ja kartion ohut profiili on erinomainen tuulenhalkoja. Juoksu- ja heittosiima on erotettu väriskaalalla, jolloin kalastajan toiminta helpottuu. Tämä siima toimii erinomaisesti yleissiimana lähes joka paikassa ja sitä voi huoletta suositella myös rannikkokalastukseen.

Huom! Siiman päissä ei ole valmiita looppeja/lenkkejä, mutta ne ovat paketissa mukana. Tämä antaa käyttäjälle mahdollisuuden helposti muokata siimasta juuri sellaisen kuin haluaa.

Ominaisuudet:

  • Uppoava perhosiima 11,4 metrin kartiolla
  • Laadukas uppoava yleissiima tilanteisiin, jossa halutaan perhoa syvemmälle (esim. järvellä, virtavedessä tai meritaimenen kalastuksessa)
  • Kelluvuusluokka: kartio/heittopää sink7, juoksusiima sink1
  • Väri: kartio: tumman harmaa/musta, juoksusiima: oranssi
  • Takuu: 12kk
Luokka Heittopään pituus Kokonaispituus Heittopään paino
WF6 11,4m 36m 14g
WF7 11,4m 36m 16g
WF8 11,4m 36m 18g

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Matkahuolto jakelu yritykseen 7,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €