Vision Ikon -housut ja Hopper Gummi -kengät, paketti

Vision-Ikon--housut-ja-Hopper-Gummi--kengat,-paketti-IkonXSHopperG9-1.jpg
alk. 319,00 €
Vision Ikon edustaa Visionin kahluuhousumalliston edullisinta päätä ja tarjoaa rahoillesi loistavaa vastinetta. Ikon kahluuhousuissa on käytetty hengittävää F3.5™ kangasta. Vision F-sarjan kankaat ovat uuden sukupolven kosteudenläpäisevää ja ve...

Vision Ikon edustaa Visionin kahluuhousumalliston edullisinta päätä ja tarjoaa rahoillesi loistavaa vastinetta. Ikon kahluuhousuissa on käytetty hengittävää F3.5™ kangasta. Vision F-sarjan kankaat ovat uuden sukupolven kosteudenläpäisevää ja vedenpitävää kangasta, johon on saatu innovatiivisia ominaisuuksia käyttämällä mikrokuituja ja tiheään kankaaseen soveltuvia kudontatekniikoita. Lisäksi Ikon kahluuhousuista löytyy roiskevesitiivis etutasku sekä housun sisäpuolelta verkkotasku, joissa saat kätevästi kuljetettua tärkeimmät tarvikkeet.


Hopper kahluukengät ovat kevyet ja muistuttavat kovasti vaelluskenkiä. Ne on tehty kestävästä nylonista ja vahvistettu kumisuojuksella. Kenkä aukeaa reilusti, niin että se on helppo laittaa jalkaan. Nylonista tehnyt lenkit mahdollistavat helpon kengännauhojen kiristämisen. Korkealle ulottuva nilkka ja neopreenipehmikkeet takaavat hyvän istuvuuden.

- Erittäin kevyt vaelluskenkä tyyppinen kahluukenkä
- Materiaalina kestävä nylon vahvistettuna kumipuskurilla
- Helppo laittaa jalkaan
- Nylonista tehdyt kengännauhalenkit
- Neopreenipehmikkeet tukevat ja pehmentävät
- Erinomaisuutensa Loikka kengissä todistaneen Gummi-pohjan kestävyyttä on edelleen parannettu tikkaamalla se kiinni läpi koko kengän välipohjan liimaamisen ohella.
- Pohjan pitoa voidaan tarvittaessa parantaa käyttämällä tarkoitukseen suunniteltuja Visionin volframi(tungsten) nastoja

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €