Guideline Laxa 2.0 kahluuhousut ja Laxa Traction kahluukengät

GuidelineLaxa-WaderjaLaxaTraction-kenkapaketti_LaxaSLaxaT8_1.jpg
alk. 309,00 €
Guideline Laxa 2.0 kahluuhousut ja Laxa kahluukengät kumi+nastapohjilla muodostavat erinomaisen hintalaatusuhteen paketin.

Guideline Laxa 2.0 kahluuhousut ja Laxa Traction kahluukengät kumi+nastapohjilla

Guideline Laxa 2.0 kahluuhousut ja Laxa kahluukengät kumi+nastapohjilla muodostavat erinomaisen hintalaatusuhteen paketin.

Guideline Laxa 2.0 kahluuhousut

Guideline Laxa 2.0 kahluuhousut ovat uudistetut mallit edellisistä "ykkösversioista". Saumat ovat parantuneet, materiaalit ovat ympäristöystävällisempiä ja väri muuttunut. Ne on valmistettu vahvasta ja hengittävästä 4-kerros Nylon-kankaasta, jossa on 20 000 mm vedenpitävyys ja 5000g/m²/24h kosteudensiirtokalvo. Ympäristöystävällinen PFOA vapaa DWR-ulkopintakäsittely hylkii likaa ja vettä todella tehokkaasti. Housujen sisäsaumat ovat käsitelty Sidewinder-tekniikalla, joka parantaa tiiveyden lisäksi myös mukavuutta ja istuvuutta.

Housujen yläosassa on 2 isoa rintataskua esimerkiksi perhorasioille ja niiden hengittävän ulkopinnan ansiosta ne kuivuvat nopeasti. Rintaosassa on myös 2 mukavaa fleece-vuorattua taskua käsien lämmittelyyn. Housuista löytyy myös säädettävät henkselit ja vyö nopeilla ja laadukkailla kiinnityksillä. Nilkkaosasta löytyvät kumivahvistetut sorasuojat. Neopreeniset jalkaosat ovat selkeästi oikean- ja vasemmanpuoleiset, jolloin ne ovat erittäin istuvat.

Ominaisuudet:

  • Laadukkaat kahluuhousut erinomaisella hintalaatusuhteella
  • 4-kerros kangas, jossa 20 000 mm vedenpitävyys ja 5000g/m²/24h kosteudensiirtokalvo (vedenpitävät ja hengittävät)
  • Ympäristöystävällinen PFOA vapaa DWR-ulkopintakäsittely
  • 2 isoa rintataskua
  • 2 fleece-vuorattua lämmittelytaskua käsille
  • Mukana säädettävät henkselit ja vyö
  • Istuvat neopreenisukat vahvistetuilla sorasuojilla

Guideline Laxa Traction kahluukengät (kumipohjat + nastat)

Guideline Laxa Traction kahluukengät kumipohjilla ja nastoilla ovat kevyet ja luotettavat. Materiaalina on käytetty nailonia ja synteettistä nahkaa, joten ne myös kuivuvat nopeasti. Etu- ja takaosan kevyet vahvistukset parantavat kestävyyttä ja suojaavat paremmin jalkaa kolhuilta. 10/43-koon kenkä painaa vain vajaa 560g, joten ne ovat ideaaliset pitemmälläkin reissulla.

Ominaisuudet:

  • Kumipohjat nastoilla
  • Erittäin kevyet kahluukengät (esim. koko 43 painaa vain 560g)
  • Luotettava perusmalli

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Posti - Pikkupaketti 3,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €