UST SD Shooting Head Inter ampumapää

USTSDShootingHeadInterampumapaa_840309130257_1.jpg
alk. 84,95 €
 Valitse luokka
 Lisää ostoskoriin
UST SDVoimakas kartio, HI-VIZ -merkkiaine, Seamless Density sinking -teknologia sekä siiman ampumiseen soveltuva pinnoite. UST SD mahdollistaa helpon pääsyn kalan tiluksille nopeasti ja vaivatta - oikealla syvyydellä ja nopeudella.FFE on kehittänyt l...

UST SD

Voimakas kartio, HI-VIZ -merkkiaine, Seamless Density sinking -teknologia sekä siiman ampumiseen soveltuva pinnoite. UST SD mahdollistaa helpon pääsyn kalan tiluksille nopeasti ja vaivatta - oikealla syvyydellä ja nopeudella.

FFE on kehittänyt läheisessä yhteistyössä Scientific Anglersin kanssa uuden ampparisarjan eurooppalaiselle kalastajalle, joka viettää kesänsä jahdaten lohta ja meritaimenta! Spesifisenä maalina projektissa on ollut siimasarja, jota voisi ylpeänä kutsua kunnon kalastustyökaluiksi. Idea ei ollut valmistaa siimasarjaa, joka näyttää vain helppoheittoiselta - sen pitäisi OIKEASTI kalastaa... Maalin saavuttamiseksi SA pakkasi siimaan parhaan teknologsen osaamisensa.

Voimakas kartio, joka on suunniteltu lataamaan modernit vavat. Tällä nostat raskaat perhot sekä pitkät perukkeet vedestä kevyesti - ja käännät ne uuteen, loistavaan heittoon.
Käsittelee isoja perhoja hyvin.
Siiman takakartion päässä pinnoite on erivärinen kuin muu siima. Näin näet oikean kohdan heikossakin valaistuksessa.
Eri uppoavuusnopeudet on integroitu siimaan saumattomasti. Teknologia mahdollistaa superpehmeän siirtymän uppoavuudesta toiseen eliminoiden "saranoitumista" ja edistäen hyvää näppituntumaa perhoon.
Lisäämällä tipin saat tarjoiltua perhon kalalle optimaalisella tavalla. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €