Wapsi Fly Foam 1,5mm/3,0mm yht. 4kpl/pkt

WapsiFlyFoam15mm30mm_053526183184_1.jpg
alk. 2,90 €
 Valitse väri
Wapsi Fly Foam Wapsi Fly Foam on (pinta)perhojen sidontaan tarkoitettua foamia, joka kelluu hyvin ilman kellunta-aineita. Leikkaa saksilla oikean kokoinen pala levystä. Jo pieni määrä riittää perhon kelluvuuden parantamiseen. Paketissa on 1,5mm...

Wapsi Fly Foam

Wapsi Fly Foam on (pinta)perhojen sidontaan tarkoitettua foamia, joka kelluu hyvin ilman kellunta-aineita. Leikkaa saksilla oikean kokoinen pala levystä. Jo pieni määrä riittää perhon kelluvuuden parantamiseen. Paketissa on 1,5mm paksuisia levyjä 2kpl ja 3,0mm paksuisia 2kpl, joten paketti sopii hyvin eri kokoisten perhojen sitojalle ja on erittäin riittoisa. Väri "tan" on vaaleanruskea.

Ominaisuudet:

  • Foam-levy pintaperhojen sidontaan
  • Helppo leikata ja sitoa
  • Paketissa 2kpl 3mm:n levyä ja 2kpl 1,5mm:n levyä eli yhteensä 4 levyä
  • Yhden levyn mitat: noin 11 x 7,5cm

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Posti - Pikkupaketti 3,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €