Kylmäsavustuspuru Pyökki 3 l

Tuotekoodi: 0090222968288
Uutuustuote
9,90 €
Heti varastosta yli 3 kpl
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 2,95 €Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kylmäsavustuspuru Pyökki 3 l Pro Q Kylmäsavustuspuru on savustintukun hieno puujauhe, joka on tarkoitettu Pro Q kylmäsavustimeen. Puru sopii miedon mutta aromikkaan savun ansiosta hyvin myös suomalaiseen makuun yleissavustuspuuksi. Sopii lihalle ...

Kylmäsavustuspuru Pyökki 3 l

Pro Q Kylmäsavustuspuru on savustintukun hieno puujauhe, joka on tarkoitettu Pro Q kylmäsavustimeen. Puru sopii miedon mutta aromikkaan savun ansiosta hyvin myös suomalaiseen makuun yleissavustuspuuksi. Sopii lihalle ja kalalle. 3 litran pussista riittää 10-15 kertaan Pro Q kylmäsavustimen täyttöön. Puujauhe on valmistettu pyökistä, Euroopan suosituimmasta kylmäsavustuspuusta.

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 0.55 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €