Beretta Fusion BIS Primaloft -puku

BerettaFusionBISPrimaloft-puku_FusBISPrimapukuM_1.jpg
BerettaFusionBISPrimaloft-puku_FusBISPrimapukuM_2.jpg
BerettaFusionBISPrimaloft-puku_FusBISPrimapukuM_3.jpg
358,00 €
 Valitse vaatekoko
Toimituskulut alk. 2,95 €Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Beretta Fusion BIS Primaloft®-takissa ja housuissa on erinomainen pehmuste, jonka synteettiset mikrokuitut kykenevät säilyttämään kehon lämpöä. Vettähylkivien ominaisuuksien ansiosta pehmuste ylläpitää lämpöeristystä, vaikka puku olisi märkä. Puvussa...

Beretta Fusion BIS Primaloft®-takissa ja housuissa on erinomainen pehmuste, jonka synteettiset mikrokuitut kykenevät säilyttämään kehon lämpöä. Vettähylkivien ominaisuuksien ansiosta pehmuste ylläpitää lämpöeristystä, vaikka puku olisi märkä. Puvussa on miellyttävä istuvuus ja liikkumavapaus. Takissa on kyynärtaipeessa 4-suuntaan joustavasta kankaasta tehdyt leikkaukset, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja housuissa polvitaipeessa. Tämä puku soveltuu hyvin myös väliasuksi tavallisen metsästyspuvun alle. 

 

BIS - Beretta Interactive System 

Lämpötilan vaihtelut, jotka luonnehtivat ulkomaailmaa, edellyttävät hyvin mukautuvia vaatteita. Salaisuus on oikean kerroksen löytäminen. BIS-Beretta Interactive System on innovatiivinen Beretta-konsepti, joka takaa aina oikean kehon lämpötilan. Toinen kerroslinja koostuu erittäin kevyistä ja hengittävistä vaatteista.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • vaatekoko: L
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €