Fjällräven Keb Ulkoilutakki, Tarmac/Dark Olive

Fjallraven-Keb-Ulkoilutakki,-Tarmac-Dark-Olive-7392158959501-1.jpg
alk. 259,00 €
 Valitse vaatekoko
 Lisää ostoskoriin
Fjällräven Keb -ulkoilutakkiHyvin hengittävä ulkoilutakki. Materiaali on joustavaa ja kulutusta kestävää G-1000 Eco -kangasta. Takissa on myrskyhuppu, tuuletusaukot, kaksi rintataskua ja hihatasku.

Keb Jacket -ulkoilutakki

Hyvin hengittävä ulkoilutakki miehille. Materiaali on joustavaa ja kulutusta kestävää G-1000 Eco -kangasta. Takissa on myrskyhuppu, tuuletusaukot, kaksi rintataskua ja hihatasku.

Hyvin hengittävä ulkoilutakki pitkillekin vaelluksille. Takki antaa liikkumisvapauden ja on kestävä. Takissa on tuulta ja vettä hylkivää G-1000 Eco -kangasta hupussa, harteilla, etumuksessa ja pidennetyssä takakappaleen helmassa. Joustokangasta on selässä, hihoissa ja taskuissa. Tarkasti harkitut yksityiskohdat, kuten liikkumisvapautta lisäävät kangaskiilat hihojen alla, takaavat takin hyvän istuvuuden.

Kätevää myrskyhuppua voi säätää niin, että se istuu täydellisesti pään ympärille. Lipassa on messinkilankaa ja se voidaan taittaa taaksepäin sen mukaan, halutaanko enemmän tuulensuojaa vai näkyvyyttä sivuille. Hihojen alla on tuuletusaukot. Niissä on kaksisuuntaiset vetoketjut, joiden kautta ylimääräinen lämpö pääsee ulos. Kaksi pystyrintataskua, joiden sisällä on verkkotasku esimerkiksi matkapuhelimelle. Hihatasku GPS-laitteelle ja sisätasku. Kaksisuuntainen vetoketju piilossa suojalistan alla, jossa on napit ylä- ja alareunassa. Nauhakuja helmassa ja tarranauha hihansuissa.


Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €