Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehdot

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tilaaja voi olla 18 vuotta täyttänyt yksityishenkilö, yhteisö tai yritys.
Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia eikä niihin lisätä mitään piilotettuja kuluja.

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään (lisätietoja). Tuotteilla on 30 päivän (ilmainen) palautusoikeus (lisätietoja).

Toimituskulut yli 40 euron ostoksille 2,95 € ilman painorajaa. Alle 40 euron ostoksien toimitus on 6,95 €.
 

Toimitustavat

Bussipaketti eli toimitus lähimpään Matkahuoltoon

Aseita, patruunoita ja nalleja toimitamme ainoastaan Matkahuollon omiin toimipisteisiin. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. Myös asekaapit toimitetaan poikkeuksetta vain Matkahuollon omiin toimipisteisiin (ei siis Lähellä-pakettina) niiden painosta johtuen.

Lähellä-paketti eli toimitus lähikauppaan

Paketin joka ei sisällä aseita, patruunoita tai nalleja, voit noutaa mistä tahansa Matkahuollon toimipisteistä.
Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. Lähellä-paketin maksimipaino on 30 kg, tilauksen ylittäessä tämän toimitetaan tilaus Matkahuollon toimipisteeseen.

Jakopaketti eli kotiinkuljetus

Voit halutessasi tilata paketin kotiovellesi, myös patruunat ja nallit. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä. Jakopaketteihin eli kotiovelle toimitettaviin tulee +5,00€ lisä toimituskulujen päälle.

Nouto myymälästä 0€

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme Raumalta. Osoite ja kartta löytyvät yhteystiedot-sivulta

Maksutavat

Verkkopankkimaksut ja luottokortit

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 18183

Klarna lasku – 14 päivää korotonta maksuaikaa. (lisätietoja)

Klarna tili - Osamaksu (lisätietoja)

Collector lasku/osamaksu (lisätietoja)

Jälkivaatimus –  maksat tuotteet noutaessasi
Jälkivaatimustilauksiin lisätään Matkahuollon veloittama 5€ jälkivaatimusmaksu.

Paytrail-tili


Palautukset

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee tästä ilmoittaa viipymättä Sissos.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse rauma@sissos.fi tai puhelimitse 02-822 8282 (ma-pe 9-17.30, la10-14) (lisätietoja)

Huom! Erikseen mainituissa tuotteissa (esim. asekaapit) palautus on omakustanteinen, koska niiden rahti on huomattavan korkea.

Peruutusilmoitus. Tilauksesi mukana toimitetaan palautuslomake, joka toimii myös peruutusilmoituksena. Mikäli palautat tuotteen noutamatta sitä, voit tehdä peruutusilmoituksen sähköpostilla lähettämällä viestin osoitteeseen rauma@sissos.fi

Matkahuollon palautusnumeromme on 9511787.


 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).