Tikka T3x 2016 uutuus!
Avaa linkki: Tikka T3x tuotteisiin

 

Tikka T3x sarja on esitelty IWA messuilla 5.3.2016.
Uusi modulaarinen tukki paremmalla otepinnalla ja uudistetulla perälevyllä!

Tikka T3x synteettisissä tukeissa on vaihdettavissa oleva pistoolikahva sekä mahdollisuus leventää etutukkia erillisellä levennyspalalla. Pistoolikahvat kahdella eri kahvakulmalla sekä etutukin levennyspala myydään erikseen lisävarusteina. Uudistuneessa Tikassa tukkimallit ovat jäykempiä. Lisäksi synteettisissä malleissa etutukin otepintoja on kehitetty paremmaksi. Saat vankan, luistamattoman, pidon kaikissa olosuhteissa! T3x malleissa on myös rekyyliä pienentävä uudistettu perälevy, joka antaa ampujalle mahdollisuuden keskittyä täysin laukausten tarkkuuteen.

Paranneltu kiinnityskisko ja lukko

Tikka T3x malleissa on uudistettu kiikarinkiinnityskisko, joka on kuitenkin tuttu 17mm. Weaver-kiskon jälkiasennus on uudessa T3x mallissa helpompaa, koska kiskon päälle on lisätty ylimääräiset ruuvinpaikat kiskon asennukseen. Pituussuuntaiset urat on myös jätetty pois likaa keräämästä.

Tikka T3x malliston kivääreissä lukon peräkappale on terästä aiemmin käytetyn muovin sijaan, mikä tekee sidekappaleesta kestävämmän. Lukon sidekappaleita myydään lisävarusteina ja ne sopivat myös vanhoihin Tikka T3 mallin kivääreihin!

Vaimentimen kierre vakiona!
Kuten aiempien mallien, myös uusien T3x -aseiden piiput valmistetaan Suomessa Sakon tehtaalla Riihimäellä - nyt jo yli 30 vuoden kokemuksella. T3x malleissa avotähtäimet on jätetty pois ja piippu tulee vakiona vaimentimenkierteellä. Säännön vahvistavana poikkeuksena kulkee Battue-malli, jossa on avotähtäimet, eikä vaimentimen kierrettä.

 


Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat tällä hetkellä valitettavasti päässeet loppumaan.