Leatherman Leap - Punainen

Tuotekoodi: 037447645471
Leatherman
Leatherman-Leap---Punainen-037447645471-1.jpg
Leatherman-Leap---Punainen-037447645471-2.jpg
Leatherman-Leap---Punainen-037447645471-3.jpg
69,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 2,95 €Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA: 0,00 €

kpl
Leatherman Leap - Punainen Leap on Leathermanin malli perheen nuoremmille nikkareille. Leapin suunnittelussa pääpaino on ollut turvallisuudessa ja käyttäjäystävällisyydessä. Tämä monitoimityökalu on tehty varta vasten lapsille, hänen ensimmäiseksi oikeaksi työkaluksi. Irrallinen veitsenterä toimitetaan työkalun mukana myyntipakkauksessa. Leatherman Leapissa on 12 työkalua. Siinä on ergonomiset ja pitävät kahvat. Työkalujen avaaminen tapahtuu kahdella kädella ja työkaluissa on tylppä kärki, jolloin niillä ei voi vahingossa pistää. Kun veitsi kiinnitetään, sitä ei voi enää irroittaa. Tuotetiedot Kärkipihdit Sivuleikkurit Johdonkuorija Veitsi Saha Sakset Mitta Pinsetit Pullonavaaja Ristipäämeisseli 2 ruuvimeisseliä Ripustuslenkki Pituus 8,3 cm Paino 138 g

Leatherman Leap, punainen
lapsille, ensimmäiseksi oikeaksi työkaluksi

Monitoimityökalu perheen nuorimmalle nikkarille tai askartelijalle! Leapin suunnittelussa pääpaino on ollut turvallisuudessa ja käyttäjäystävällisyydessä. Esimerkiksi kahva on muotoiltu siten, että työkalua käytetään poispäin käyttäjästä. Veitsenterä tulee paketin mukana irrallisena elementtinä, joka kiinnitetään työkaluun silloin, kun lapsi on tarpeeksi taitava käsittelemään sitä turvallisesti. Kun veitsi kiinnitetään, sitä ei voi enään irroittaa työkalusta.

Leatherman Leap -monitoimityökalussa on 11 erilaista työkalua. Siinä on ergonomiset ja pitävät kahvat. Työkalujen avaaminen on tapahtuu kahdella kädella ja työkaluissa on tylppä kärki, jolloin niillä ei voi vahingossa satuttaa itseään.

Työkalut:

    - Tavalliset pihdit - Puukko - Viivotin - Ristipääruuvimeisseli
    - Kärkipihdit - Saha - Pinsetit - Talttapääruuvimeisseli
    - Sivuleikkurit - Sakset - Tölkinavaaja


Pituus:
suljettuna 8,3 cm
Paino: 138 g

Valmistajan esittelyvideo:

Tilasitko vahingossa vääränlaisen tuotteen? - Ei hätää!

Kaikilla tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus. Jokaisen verkkokauppatilauksemme mukana saat palautuslomakkeen, jonka ohjeita seuraamalla voit palauttaa tuotteet maksutta Matkahuollon pakettina. Tuotteiden palautus on siis helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Ainoa asia, jonka palautuksilta vaadimme on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisessa myyntipakkauksessaan. Esimerkiksi vaatteita saa tietenkin sovittaa, mutta älä leikkaa vaatteissa olevia lappuja irti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 25 vuotta
  • Paino: 0.20 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 2,95 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 2,95 €
Matkahuolto jakelu yritykseen 7,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,95 €
Nouto Postista 3,95 €
Nouto Postin automaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 8,95 €
Nouto myymälästä, Sahankatu 2, RAUMA 0,00 €